Tipi dogodkov


DelAnnice so ime dobile po ustanoviteljici Anni in njeni prijateljici in vodji delavnic, Anji.
Obsegajo predavanja, seminarje, tečaje in ostale izobraževalne dejavnosti. Naš pristop je holističen, kar pomeni, da se osredotočimo na celotnega človeka; na telo in dušo, na čustva, pamet, duhovnost in psiho.
Naučite se izdelovanja različnih umetniških predmetov, odkrijte nenavadne in čudovite dejavnosti, povežite se s samim seboj, poiščite nove hobije ali le delite svoje znanje z drugimi! Veliko izdelkov naših predavateljev lahko kupite v MUŠ trgovini.

Seznam DelAnnic lahko preverite tukaj >>

KnjigoMingl temelji na parterstvu z založbo Zala (www.zalozba-zala.si) – majhno slovensko družinsko založbo, ki vsako leto izda peščico skrbno izbranih knjig. Te so, skupaj z raznimi dodatki za bralce, na voljo v MUŠ trgovini. Zala skrbi tudi za predstavitve knjig, večere z avtorji, debate, pravljične urice za otroke in vse ostalo, kar je povezano s knjigo!

Seznam KnjigoMingla lahko preverite tukaj >>


Multi-Kulti predstavlja različne mednarodne povezave. Spoznajte ljudi iz različnih kultur, vadite eksotične jezike, prisluhnite potopisom in najdite navdih za vašo naslednjo dogodivščino!

Seznam Multi-Kultija lahko preverite tukaj >>MUŠ Fit vsebuje predavanja o zdravju, zdravi prehrani in fizično vadbo v našem slogu. Treningi so prilagojeni tako, da odpirajo in izboljšujejo povezavo med umom in telesom. Gre za zmes igralskih vaj, kordinacije, raztezanja, ravnotežja, občutljivosti in izražanja skozi gibanje. Kasneje bodo na voljo tudi vaje za pare, ki prek zdrave telesne aktivnosti povečujejo zaupanje in povezavo para.

Seznam MUŠ Fita lahko preverite tukaj >>

1 Comment

Comments are closed.

P1010760.jpg

“Prejela sem že veliko več kot sem pričakovala da bo. Super je bilo :)” (Energijsko slikanje)

Mirjam L.
DSC06778.jpg

Energijske delavnice so mešanica sproščanja in kreativnosti. So popestritev med napornimi delavniki. So spoznavanje sebe, novih idej, tehnik ustvarjanja in nenazadnje, novih ljudi.

11223689_10152828640234212_2373764849543501557_n.jpg

A special place full of great energy! Come around!

Phone: 030 327 497
1000 Ljubljana, Slovenija