(Slovenščina) Samospoznavanje in samorazvoj z umetnostjo

(Slovenščina) Samospoznavanje in samorazvoj z umetnostjo

Sorry, this entry is only available in Slovenščina. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

O dogodku

Nova delavnica, na kateri se bomo spoznavali in razvijali preko različnih ustvarjalnih dejavnosti in s pomočjo svetovalskih in terapevtskih metod. Raziskovali bomo samozavest, se soočili s svojimi strahovi in iskali najbolj efektivne metode samopodpore.

Na tej delavnici bomo počeli vse to in še več. Združili bomo različne tehnike, ki nam bodo pomagale, da preko njih spoznamo svoje vzorce delovanja in jih poskušamo na različen način preseči. Veliko bo sodelovanja, igranja, razgibavanja, poslušanja, skupnih razprav, prav tako pa ne bomo zanemarili tudi sproščanja.

Vsaka delavnica bo vsebinsko zajemala neko področje (samozavest, strahovi, enrgijski viri itd).

Brez skrbi, za udeležbo ne potrebujete nikakršnega slikarskega, igralskega ali kakeršnegakoli drugega posebnega predznanja! Delavnica okvirno traja 4 ure, odvisno od števila udeležencev in samega načina izvajanja posameznih vsebin.

Posebna promocijska ponudba! Samo marca in aprila delavnica posamično stane 30 €, za par le 55 €! V ceno so vključeni vsi potrebni materiali, tudi končni izdelek ostane pri Vas!

Okvirni postopek:

  • Začetek
  • Fizično-igralski del
  • Odmor 15 min
  • Diskusija, refleksija
  • Zaključek

Za tiste, ki boste želeli dobiti več izkušenj preko sproščanja in usvarjanja, obstaja drugi del delavnice – Spontano slikanje, ki vsebuje vodeno meditacijo in impresivno-ekspresivno slikanje.

Ker je število udeležencev zaradi kvalitete dela, intimnosti in boljše povezanosti med člani skupine omejeno na 8, se čim prej prijavite! Prijave so možne preko spletnega obrazca spodaj ali preko e-maila: goto@artvilla.si

!S seboj prinesite ležalko in/ali deko!

Razpored delavnic:

Vodja: Anna Zuykova, Anja Jesenovec

Organizator: MUŠ

Kaj ponujamo:

  • Vse materiale in vsa orodja.
  • Pijačo (voda, čaj, kava) in prigrizke.
  • Lepo ustvarjalno vzdušje.

Opozorilo: Udeležba na delavnicah poteka na lastno odgovornost. Gre za energijsko in emocionalno samopodporo, za izboljšanje koncentracije. Nobena ustvarjalna delavnica ni nadomestilo za uradno medicinsko oziroma kakršnokoli strokovno pomoč.

Bi bili radi bolje obveščeni!? Naročite se na naše novice:


Fotke

Lokacija

2b Rimska cesta, Ljubljana, Slovenija

MUŠ

Prijavite se

P1010760.jpg

“I’ve got much more than I expected. It was great!” (Energy painting)

Mirjam L.
DSC06778.jpg

Energijske delavnice so mešanica sproščanja in kreativnosti. So popestritev med napornimi delavniki. So spoznavanje sebe, novih idej, tehnik ustvarjanja in nenazadnje, novih ljudi.

11223689_10152828640234212_2373764849543501557_n.jpg

A special place full of great energy! Come around!

Phone: 030 327 497
1000 Ljubljana, Slovenija